טיפול בסרטן על פי "הרפואה החדשה"

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/04/2009 | 11:21 | מאת: מיכל

ד"ר ברנר שלום לאחרונה קראתי מאמר של רופא בשם ערן אשחר שטוען שהטיפולים הקונבנציונליים בסרטן(הקרנות וכימותרפיה) לא יעילים ברוב המוחלט של המקרים ואף מזיקים ע"י הרעלת הגוף. הוא טוען שניתן להירפא מסרטן לחלוטין ע"י תזונה בלבד ושמערכת הבריאות שבוייה בדפוסי הטיפול הישנים ממניעים כלכליים. האם יש אמת בטענותיו? האם יש מצבים בהם בהקרנות וכימותרפיה הנזק רב על התועלת ועדיף להתמקד ברפואה המשלימה? תודה

יש מצבים בהם הטיפולים בכימותרפיה והקרנות יעילים מאד ויש מצבים שהנזק מהם גדול מהתועלת. כל חולה צריך לקבל מהאונקולוג המטפל את היחס בין תועלת לנזק ולהחליט האם כדאי לקבל טיפול מסוים או לא. ברוב המקרים רצוי לשלב את הרפואה המשלימה בנוסף לטיפולים הקונבנציונליים מלבד כמובן אותם מקרים בהם אין לרפואה הקונבנציונלית יותר מה להציע ד"ר יוסף ברנר

21/04/2009 | 17:10 | מאת: היסטוריון

http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1198,xPG-49,xFT-78852,xFP-78852,m-Doctors,a-Forums.html#78852_78852

21/04/2009 | 20:52 | מאת: E

א. ערן אשחר אינו רופא. הוא נטורפיסט ובעל תואר מוסמך ברפואת הצבור. ב. תשאלי אותו בפורום שלו כמה חולי סרטן הוא הצליח לרפא רק ע"י תזונה ב 10 השנים האחרונות. נשמח לקבל כאן עדכון. ג. אולי דר' ברנר יוכל לעדכן אותנו כמה חולי סרטן נרפאו בישראל מאז קום המדינה רק ע"י תזונה.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן