סרטן המעי הגס

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

02/11/2004 | 13:05 | מאת: קרן

שלום רב לאבי התגלה סרטן המעי עם גרורות לכבד לאחר ניתוח שבו הוסרו כל הגרורות,הוא קיבל כימותרפיה להשלמת הטיפול מאחר ונאמר לנו כי הסיכוי שהגרורות יחזרו הוא גדול, רציתי לדעת האם יש טיפול( או מטפל אלטרנטיבי ) שאפשר לעשות כדי לצמצם את הסיכוי שהסרטן יחזור. תודה קרן

02/11/2004 | 16:02 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום קרן, כן, אכן קיימים דברים שניתן לעשות כדי לצמצם את סיכון חזרת הסרטן. ספציפית לגבי טיפולים או מטפלים , את יכולה לפנות אלי במייל אישי. הקליקי על שמי שמתחת לתמונה (בצד השמאלי של העמוד).

01/12/2004 | 18:43 | מאת: מלכה

רציתי לשאול מה ידוע על B17 , האם הוא מתאים לסרטן המעי הגס. הבנתי שיש איזו התנגדות לויטמין הזה. אולי אפשר לקבל הסבר ואם בכלל יש בארץ לקנות. כמו כן רציתי לדעת אם יש המלצות אלטרנטיביות לסרטן המעי הגס. תודה.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן