מרכז רפואי ניו הופ (New Hope) בת"א

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

05/05/2005 | 00:36 | מאת: משה

שלום, האם מישהו יכול לחוות דיעה (מנסיון אישי) על מרכז ניו הופ וד"ר ברנר העומד בראשו ? אנו שוקלים לפנות אליו בנסיון למצוא טיפולים אלטרנטיביים להארכת ושיפור חיי חולת סרטן שהרפואה הקונוונציונלית נואשה ממנה. אני מתכוון לחוות דעת בעיקר בנושא אמינות ויושר - האם הם מוכרים חלומות לאנשים נואשים או מציעים דרכים אפקטיביות לטיפול אלטרנטיבי ? החומר הפרסומי שלהם מרשים מאוד אבל אנו מחפשים המלצות/חוות דעת של אנשים שהיו לקוחות המכון. תודה !

08/05/2005 | 00:01 | מאת: אבא

שלום משה כדאי ש''תנדב'' קצת פרטים בכדי שאפשר יהיה להתיחס לשאלתך באופן עיניני גיל ,מה המחלה והייכן, בדיקות , ומה אומרים הרופאים וכו'

13/05/2005 | 21:18 | מאת: משה

מדובר באשה (אימי) בת 62 שאובחן אצלה סרטן של ה-Junction (ושט/קיבה) עם גרורות מועטות בכבד. סדרה של 6 טיפולים כימותרפיים הועילה רק במעט (יכולת הבליעה שלה השתפרה) אך ללא השפעה ממשית על הגרורות בכבד. הרופאים (מספר מומחים בהם התייעצנו) ממליצים לא לבצע עוד טיפולים אלא להשאירה בבית עד שהמצב ידרדר ... אנו שוקלים פנייה לאמצעים אלטרנטיביים (כגון אלו שמציעים בניו הופ) לפחות כדי לשפר את איכות חייה ולהאריכם, ומנסים לברר לגבי אמינות מכון זה ויעילות הטיפולים שהוא מציע. אשמח לקבל תגובות מאנשים שהם או יקיריהם טופלו במכון זה. תודה, משה.

27/12/2008 | 12:29 | מאת: אבי

מישהו?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן