סרטן בגב

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

22/04/2005 | 11:27 | מאת: שי בוזלימה

בתקופה האחרונה יש לי כאבים נורא חזקים בגב! אני צריך לעשות בדיקות כנראה בעוד שבוע.. אבל חבר שלי אמר לי שיכול להיות שחס וחלילה- זה סרטן! בנוסף יש לי נשירה ממש חזקה יש לי שיער ארוך ואמור להיות לי נשירה אבל לא כזו חזקה ואמרו לי שזה אחד הסימנים לסרטן אז הייתי מעוניין לדעת מהם הסימנים לסרטן והאם נשירה היא אחד הסימנים.. אם יש סימנים במיוחד לסרטן איפשהו בגב אז אשמח ליותר ספציפיות.. תודה

22/04/2005 | 12:03 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום שי, כאבי גב ונשירה אינם כמובן תסמינים ספציפיים לסרטן, ויכולים לנבוע מ-1001 סיבות אחרות. אין ברירה אלא להמתין לסוף תקופת הברור המקיף. בינתיים השתדל להירגע והשתדל לא לראות שחורות. אתה מוזמן לעדכן אותנו. בברכת חג שמח, גובי

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן