שקדים מרים

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

27/10/2004 | 14:20 | מאת: רונן

שלום גובי, איפה נראה לך אוכל להשיג כאן בארץ שקדים מרים לטיפול בסרטן? בתודה מראש

27/10/2004 | 17:46 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום רונן, נסה אצל הפרסי בשוק לוינסקי (מול מוכר הבורקס). אני יודע שיש חודשים מסוימים בשנה שהם מחזיקים שקדים מרים למכירה. עצה: אל תגזים בכמויות, שכן כמות גדולה של B17 בלקיחה דרך הפה עלולה להיות רעילה. בד"כ עד 12-15 שקדים (טחונים) ביום ב-3 מינונים מחולקים עם האוכל נחשב לדי בטוח. לא הייתי לוקח כמויות גבוהות מזה. עם לאטריל הניתן בזריקות אין בעיית רעילות כלל. אם אתה לוקח B17 (שקדים מרים), לא לקחת במקביל מינונים גבוהים מאוד של C (נאמר מעל 5-6 גרם ביום).

29/10/2004 | 21:56 | מאת: אבא

הייתי השבוע עדיין יש לו בהצלחה

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן