החלמה מסרטן-שלב ראשון

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

14/04/2005 | 00:54 | מאת: אלון

בבדיקת ה-C.T האחרונה אצל אימי התברר שהחלל הבטן נקי וכי היא החלימה מסרטן המעי הגס תודה לאל. ישנם המלצות למאכלים מסויימים שעליה לאכול ומאיזה אוכל להימנע למען והסרטן חלילה לא יתקוף שנית. ?

14/04/2005 | 09:48 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום אלון, ראשית, שמחתי לקרוא על החדשות הטובות לגבי אימך. עם זאת, כל גנן טוב יגיד לך כי כדי לטפל אפקטיבית בעשבייה שוטה, יש צורך לא רק לעקור את העשבים אלא גם לטפל בקרקע. עכשיו הגיע תורה של אימך לטוות לעצמה רשת ביטחון שתצמצם למינימום את סיכויי החזרה של הגידול, ותטפל בתאים סרטניים מיקרוסקופיים שעדיין אולי נשארו. היא יכולה ולדעתי גם צריכה לעזור לגופה להתנקות מכמויות הרעלים שספג במהלך הטיפולים, לשקם ולחזק את המערכת החיסונית שלה. לאמץ לעצמה תזונה אנטי-סרטנית בהתאמה אישית ולקחת מספר תוספי תזונה אנטי-סרטניים. הניסיון היומיומי שלי עם מטופלי ומבריאי סרטן מלמד אותי שבחלק לא קטן של מקרי ההבראה כאשר דברים אלה לא מבוצעים המחלה חוזרת חלילה וביתר תוקף, ולכן חשוב לא לשקוד על השמרים. לגבי יעוץ פרטני, יש צורך להכיר מקרוב כל מקרה. אין דין מקרה אחד כדין אחר. בברכת חג פסח שמח, גובי

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן