סרטן בגרון אצל בת 90, כיצד ניתן להקל ?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

09/04/2005 | 09:44 | מאת: נילי

שלום רב, אצל סבתי התגלה גוש סרטני בגרון. עקב גילה לא מוצע לה שום טיפול פרט למעקב ולהנחיה לאכול אוכל טחון ולהיזהר מחנק . האם נוכל להקל עליה ולשפר את מצבה ? מה הם השלבים הבאים במחלה ?

09/04/2005 | 12:54 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

הי נילי, יוגורט/קוטג' + שמן פשתן +גרגרי פשתן טחונים הם גולת הכותרת של הדיאטה האנטי-סרטנית של BUDWIG שעזרה ועדיין עוזרת לאלפי חולי סרטן. זוהי אינה תערובת מוצקה וניתנת לבליעה בקלות. ספרי נותן תאור מפורט של דיאטת באדוויג, כולל מינונים והנחיות הכנה. במקביל ניתן לתת לסבתך טינקטורות צמחים בטיפות (קל יותר לבליעה מכמוסות) אשר הן אנטי-סרטניות ואשר גם יחזקו אותה ואת המערכת החיסונית שלה. מעבר לכך, אין אפשרות לתת התוויות וליעץ באופן פרטני בפורום. חייבים להכיר מקרוב את המקרה.

09/04/2005 | 17:43 | מאת: נילי

תודה

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן