טיפול אלטרנטיבי בסרטן הדם מסוג B-CLL, באמצעות פור

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

24/10/2004 | 17:45 | מאת: IZ

ברצוני להפנות את תשומת ליבם של אנשים שלקו במחלת סרטן הדם, מסוג B-CLL (Chronic Lymphocitic Leukemia - type B), למטפל בשם נדב שרייבום, שפיתח פורמולה צמחית, עפ"י עקרונות הרפואה הסינית. קרוב משפחה שלי, שלקה במחלה זו, השתמש בפורמולה שנדב פיתח ותוך 10 חודשים, ירדו רמות תאי הדם הלבנים שלו ב-85%!

22/11/2004 | 09:24 | מאת: ענת

אשמח לקבל כתובת/מספר טלפון של נדב שרייבום.

12/12/2004 | 15:11 | מאת: קרול

אשמח לקבל פרטים (כתובת + טלפון) של נדב שרייבום - גם בעניין cll. תודה, קרול

15/03/2006 | 14:04 | מאת: יאיר

אני מבקש לדבר עם מי שמתמודד עם cll לדעת המלצות או טיפולים אלטרנטיבים

06/01/2007 | 18:17 | מאת: שרון

אני שרון בן 29 חולה בcllשנתיים רמת הכדוריות הלבנות בדמי היגיע עד 100,00 ליקוציטים ואני עומד ליפני טיפולים כימותרפיים מעוניין לקבל עזרה יעוץ ....ול דבר שיכול לעזור לי.

07/01/2007 | 20:55 | מאת: שרון

שרון היי, אני מוכנה לדבר אתך על CLL. יש לי את זה כ 3 ו1/2 שנים. אני בשלב 0. נסיתי טיפולים אלטרנטיבים ואני מוכנה לספר לך על זה. (הומיופטיה וגם TCM). הטיפול הסיני לפי דעתי השפיע על מס. WBC אבל גרם לי לשילשולים ובסוף הפסקתי לקחת את זה בגלל זה. בכוונתי לנסות שוב אחרי שאקבל תוצאות בדיקת דם בסוף ינואר. בזמן הטיפול הסיני ה- WBC שלי ירד מ 30,000 ל25,000 (בערך) ונשאר כך במשך שנה. בבדיקה האחרונה שעשיתי (אחרי כ 5 חודשים ללא טיפול) עלה ל 35,000. ההמטולוגית שמטפלת בי לא רואה צורך באיזה טיפול בכלל כי הבדיקות האחרות שלי טובות. (אני מטופלת ע"י דר. שבד ב"ח הכרמל - רופאה מקסימה והשלישית שהייתי אצלה). המטפל הסיני נקרא נדב שרייבום ויש לו קליניקה בת"א. מס. הטלפון: (חסוי) . הוא מטפל במקרים אונקולוגים ולמד ועבד בסין ובאר"הב. הוא מטפל גם באנשים שעברו טיפולים כימותרפים. הוא נחמד וענייני ואפשר לדבר אתו בחופשיות. אני לא זוכרת כמה עלו לי הביקורים - נדמה לי סביבות 350 ש"ח לביקור. רוב הטיפול עשינו דרך האינטרנט אחרי זה (שלחתי לו עדכונים של הבדיקות שלי) והוא הזמין לי עשבים למינהם שמהם בישלתי חליטה. (זה גם עולה כסף). בכל מקרה הוא מכובד - גם מלמד באחד הבתי ספר לרפואה אלטרנטיבי. יכול להיות לך טוב להיפגש אתו - וכמובן אין ברירה אלא ללכת עם המלצות הרופאים בקשר לרפואה קונוונציונאלית. אבל, כן כדאי לך ללכת להתיעצות אצל לפחות רופא שני אחד (אם לא עשית את זה כבר). מההבנה שלי (למרות שעוד לא נזקקתי לזה) יש כמה רופאים מומחים בתחום - גם בתל אביב בתל השומר וגם הי-ם הדסה (דיר. דינה בן-יהודה)גם קיבלתי את השם של אהרון פוליאק כמומחה ידוע. יכולים להיות הבדלים בהמלצות של רופאים שונים אבל הבחירה שלך בסופו של דבר. אני מבינה שיש התקדמות רבה בטיפולים היום ומידה רבה של הצלחות. אז כל טוב!

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן