כאבים?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

16/02/2005 | 02:15 | מאת: אלוש

האם בדרך כלל חולי סרטן סובלים מכאבים? איך זה שאדם שלפני שבועים רק הרגיש קצת מוזר פתאום סובל מכאבי תופת?

16/02/2005 | 09:27 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום אלוש, לא כל חולי הסרטן חשים כאבים. תחושת הכאב תלויה בגורמים רבים בניהם: סוג הסרטן, שלב המחלה ויכולת הסבילות של המטופל. בד"כ כאב הוא תוצאה של: פגיעה בעצמות כתוצאה מגרורות דלקת זיהום גידול הלוחץ על עצבים חסימות מיעיים תופעות לוואי של טיפולי כימו והקרנות חסימת כלי דם לשאלתך השנייה, התשובה היא כן. קיימים דברים טבעיים רבים היכולים לעזור לכאבים. צריך לדאוג שהמטופל/ת לא יסבול/תסבול מכאבים. אני מצרף קישור להודעה שלי כאן בנושא כאבים http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1198/xPG/7/xFT/3583/xFP/3588

23/02/2005 | 20:01 | מאת: פטר

אמי חולת סרטן ריאות מתקדם - מטופלת באירסה וארדיה סובלת מכאבי ראש כרוניים. האם יכול להיות קשור לכך שילה גרורה בחוליה בצוואר? האם יש דרך לטפל בכאב מלבד כדורים?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן