בצקת

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

23/10/2004 | 11:20 | מאת: אמאשלו

האם ידועה לך שיטה או דרך להקטין בצקת גידולית בראש, כתוצאה מגידול ממאיר מפושט מאוד?הילד בן 10. כרגע נראה שהסטרואידים כבר לא עוזרים. המצב הקליני ירוד מאוד.

23/10/2004 | 12:51 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

אני מצטער לשמוע על מצבו של הילד. --האם את יכולה לתת מעט יותר פרטים: --האם הגידול בראש הוא ה-PRIMARY או שאלה גרורות מסרטן ממקור אחר? אם כן איזה? --מה נעשה עד כה? איזה טיפול הילד קיבל? --מה הרופאים אומרים נכון לעכשיו? --כרגע, למעט הסטרואידים האם הילד מקבל נכון לעכשיו טיפול נוסף? --מה משקלו של הילד? --הסבירי בבקשה מעט יותר: "מפושט מאוד". --היכן הילד נמצא כרגע? לעיתים רואים תוצאות טובות בטיפול בבצקות במוח משימוש בצמח: בוזווליה (BOSWELLIA SERRATA). יש כמובן צורך להתאים מינון לילד בהתחשב במשקל גופו. במקביל הילד צריך להימנע מלאכול דברים היכולים לגרום להצטברות נוזלים. בעיקרון זה כולל דברים מתוקים ומלוחים. מחכה לתשובתך

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן