יישר כח

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

23/10/2004 | 03:51 | מאת: אבא

לגובי ברכות השמועות לגבי הספר שבדרך מסקרנות האם תוכל להעריך מתי יהיה זמין ובאמת יישר כוח הגיע הזמן לפורום עצמאי עבור חולי הסרטן ומשפחותיהם האובדים בשפע הדיסאנפורמציה ושיטות ההפחדה של הרפואה הקונבנציונלית כחולה סרטן לסרוגין אשר הרפואה הקובנציונלית קבעה לו תאריכי הספד של חודשים בלבד אם לא אעבור הקרנות וכימו ושאר מרעין בישין הנני להודיע קבל עם כי אני עדיין חי ונושם מרגיש וכבן 20 (אל אף 53 שנות ) בתקווה שלא אלאה את באי הפורום החדש אספר את סיפורי כדי שנבין עד כמה היינו זקוקים לפורום המיוחד והחשוב הזה כי יש אנשים שהוא עשוי להציל את חייהם!!!!! את המחלה הכרתי בשנת 98 מאחר והייתי חולה אולקוס נאמר לי לאחר בדיקות גסטרו ובדיקות ניטור כי אני סובל מתופעה הניקראת ריפלוקס אשר משמעותה פגם בשסתום בין הקיבה לוושט ולכן הכאבים הנוראים הצרבת השיעול וכו' אך לא היה הסבר לירידת המשקל הדרסטית אל אף שאכלתי כמויות גדולדת מהרגיל למתח לחוסר שינה שנמשך ימים ואף שבועות למזלי האיר את עיני עולה חדש מגרוזיה אשר עבד איתי והציע לי לחסר האמונה להפגש עם מישהו מזיקני העדה המגורר בירושלים אולי הוא יוכל לעזור כמובן שהדבר פשוט הצחיק אותי ואף לעגתי לו זמן מה אולם בגבור הכאבים והתופאות שהתלוו להם הסכמתי לשמוע לאחר ביקור אשר נימשך להפתעתי כ-10 ד' לכל היותר באמצעות מתוגמן ובהם נישאלתי שאלות לכאורה סתמיות על דרך חיי מישפחתי וכו' קיבלתי הוראה לבצע בדיקות מסוימות בבי'ח שכללו ביופסיות התוצאות היכוני בשוק התברר לי כי אני חולה בסרטן בוושט עם פלישה לקיבה וגם בקנה וריאות הדיאגנוזה של המומחים שלא אפרט את שמם שללא טיפול כימו הקרנות וכו' אחיה ביו5-15 חודש ואילו עם הטיפולים ''אם'' יצליחו וה''אם'' היה גדול ודומיננטי אשרוד לפחות שנה או שנתיים נו באמת נחמה גדולה כאשר הצלחתי לאחר מאמצים רבים לקבל אינפורמציה במה כרוך הטיפול ולסנן את השקרים וההטעיה מפי הרופאים וזאת באמצעות ממון רב החלטטי לשמוע מה אומר ''המכשף'' כך כניתי אותו כהקנטה לחברי הפגישה איתו היתה שוק נוסף בעבורי במשך זמן רב הוסבר והובהר לי כי כל הטיפול הוא למעשה עצמי ופרושו להיוולד מחדש לשנות את חיי לחלוטין שינוי בחשיבה ובאמונה שלי בדרך ובהצלחתה שינוי דרסתי באורח חיים בתזונה נכונה ובעיקר אורגנית לחלוטין ניקוי דרסתי מכל הרעלים וכו' רק לאחר שהחלטתי והחלתי לישם את התורה התחלתי לקבל טינקטורות ותוספים בתהליך ארוך שנימשך כשנה וחצי לאחר כשנתיים עברתי בדיקות חדשות ולתדהמתי וכן הבודקים הכל היה נקי ללא זכר למחלה מכוון שבודקי חשדו בטעות נאלצתי לעבור שוב את הבדיקות אך לשימחתי לא נימצא דבר מטפלי המליץ ''הזהיר אותי'' כי רצוי שאמשיך לשמור על אורח חיים אורגני וכו' כי אני בסיכון גבוה לחזור או לקכלה במקום אחר תלוי לא במעט באורח חיי ובכן ניחשתם חזרתי לחיי הוללות לא איחר הזמן ולאחר כשנה נודע לי כי קיבלתי מתנה בזמן ניתוח צהבת B ולאחר זמן מה התחלתי להרגיש בעיות וכאבי כליות צרות בנתינת שתן חולשה כללית מיצטברת וכו' ניבדקתי ונימצא כי קיבלתי סרטן ערמונית גליסון 7 מיד הופנתי כמובן למומחים ודעתם המלודה היתה ניתוח מיידי שאם לא כן .....אפשר להתחיל להספיד טוב אז אני כבר גדול והייתי בסרט הזה לכן לאחר שהתברר לי כי המטפל הקודם כבר אינו זמין החלתי ליסרוק את המטפלים או הטוענים שהם יודעי דרך או תשובה לצערי גיליתי מהר מאוד על סמך ניסיונ בעבר כי רוב הטוענים לכתר אינם מבינים את הנושא ואת המורכבות שלו ונותנים עצות חלקיות ואף סותרות לחלוטין לא התיאשתי ופירסמתי שאילתות בכל פורום רלבנתי או לו בבחינת יריות באפלה שמה מישהו יתן קצה חוט יש לציין את הפןרום של ד''ר אריאלי ואת פתיחותו אל אף היותו חסיד השיטה הקונבנציונלית הוא נותן נישה גם לדעות אחרות אל אף שהמליץ לי חד משמעית והודיעני כי אני בסכנת חיים עלי לשמחו ולהודיעו אני פה ומרגיש מצויין מצבי היום לאחר שנתיים של חזרה לתזונה אורגנית נכונה ומלאי תוספי מזון שאני מבא מחו''ל אני שוב חיי ומרגיש כבן 20 וחזרתי לעבודה מלאה ויותר רמת ה-PSA שלי ירדה דרסטית ל-4-4.5 ולכל התוהים גם חיי המין שלי ''משובבים'' אני והסרטן שלי חיים בשקט ובהבנה ללא התערבות הסכין או כימו וכו' לסיכום למה כל ההקדמה הארוכה ? אילו היה פורום כזה ליפני כמה שנים הרבה מחברי היו עדיין בחיים!!!!!!!!! לגובי אני חייב להגיד כי הטיפים והעצות והתמיכה שקיבלתי ממך מעל דפי הפורומים השונים בהם נתת ונידבת את עצויתך שלא יסולאו בפז הינם לעיתים מצילי חיים עלה והצלח

23/10/2004 | 13:25 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

אני מאוד מאוד שמח לשמוע ממך חדשות טובות כאלה. מודה לך מקרב לב על ששיתפת את כולנו בסיפור שלך (2X) עם הסרטן. אני מקווה, כי יותר הודעות מהסוג שכתבת כאן, יעצימו אחרים ויתנו להם אומץ להיפתח ולספר גם כן בפורום, על כיצד הם מתמודדים עם מחלתם באמצעים הוליסטיים וטבעיים. אני מאמין שגם זה יבוא עם הזמן. לגבי הספר, אני מקווה כי יהיה מוכן סופית תוך כ-4-3 שבועות. הכוונה להציע אותו לבחירה בשתי גירסאות: 1. גירסה אינטרנטית (E-BOOK) כקובץ PDF שניתן יהיה לקרוא אותו ב"אקרובט". הוא מכיל 238 עמודים וקישורים רבים (247) לאתרים, פורומים ומחקרים. 2. אותו ספר בגירסה מודפסת. אני אודיע כשהספרים יצאו לאור

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן