ברכות לפורום החדש

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/10/2004 | 23:02 | מאת: יוסי

שלום גובי אני שמח מאד שפתחתה פורום בניהולך ומקווה שמי שניזקק לאינפורמציה בתחום האלטרנטיבי ימצא בו מידע רלוונטי וגם בית חם . ברכות ספוזניק יוסי

21/10/2004 | 23:22 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

יוסי יוסי...אתה כל כך צנוע...למה שלא תציג את עצמך ואת ח.ס.ן. יוסי הוא חבר פעיל בעמותת ח.ס.ן. שהינה עמותה שלא למטרות רווח, העושה עבודה נפלאה עבור חולי סרטן ומשפחותיהם. אתר העמותה הוא: http://www.hosen.co.il//Home.asp אתה מוזמן לספר על פועלכם החשוב, ולידע את הפורום כשאתם עורכים כנסים, ולהביא לידיעתנו דברים חשובים אחרים או פעילויות חדשות שלכם. ברוך הבא יוסי

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן