LCIS ומטוקסיפן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/10/2004 | 16:01 | מאת: אירנה

שלום הוציאו לי גידול מהשד ובתוכו LCIS המליצו לקחת טמוקסיפן האם יש אלטרנטיבות? תודה אירנה

21/10/2004 | 18:10 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום אירנה, באונקולוגיה טבעית משתמשים בדרכים רבות למנוע lobular carcinoma in situ מחלילה להפוך לסרטן. החשוב זה להימנע מחשיפה לאסטרוגנים שליליים (כולל במזון) לחיות ולאכול בריא ולהשתדל להימנע מחשיפה לחומרים מסרטנים בנוסף, 2 התוספים הנקראיםהאחד: אינדול-3 קרבינול (INDOLE-3-CARBINOL) והשני: DIM (החומר המתקבל מסנתוז של אינדול-3-קרבינול בגופנו) עושים עבודה טובה של המרת האסטרוגן החזק והשלילי אסטרדיול לאסטרוגן המוחלש והחיובי יותר- אסטריול. יש מחקרים שמצאו כי התוספים הנ"ל מצליחים במשימה זו אף טוב יותר מטמוקסיפן, וכמובן חוסכים את הסיכונים והנזק שיש בלקיחת טמוקסיפן. מצרף עבורך קישורים לקריאה: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/ent trez/query.fcgi?cmd=Retrieve&am mp;db=PubMed&list_uids=1287 74002&dopt=Abstract http://www.ncbi.nlm.nih.gov/ent trez/query.fcgi?cmd=Retrieve&am mp;db=PubMed&list_uids=1284 40226&dopt=Abstract www.lef.org/magazine/mag2002/jan2002_report_i3c_01.html

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן