R-17

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/10/2004 | 14:51 | מאת: כחול

שלום, אני ממתינה לניתוח כריתת גוש גדול מירך רגלי הימנית. הגוש הוא באופיו BORDER LINE בין שפיר לממאיר. הניתוח יתבצע בעוד שבועיים.... חברתי שהיא גם המטפלת שלי קנתה והמליצה על נטילת R-17 לפני הניתוח וכמו כן יומים לפני הניתוח להתחיל בנטילת ארניקה. אשמח לדעתך ולדעת אחרים שהתנסו. תודה תודה

21/10/2004 | 16:24 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום רב, R-17 הוא רמדי הומאופתית של DR. RECKEWEG אם אני לא טועה. אני לא מכיר את הפורמולה, ואין לי ניסיון איתה. בארניקה אני יודע שמשתמשים בין השאר לאיחוי עצמות, שברים, נקעים, סדקים וכו' יתכן שאולי כדאי לך לשאול בפורום הומאופתיה, לחילופין, אם מישהו מהמטפלים בפורום מכיר, יודע ויש לו ניסיון עם המותג הספציפי הזה אשמח מאוד לשמוע חוות דעת. איך נקרא הגידול? האם את PREMENOPAUSAL או POSTMENOPAUSAL? האם נקבע כבר תאריך סופי לביצוע הניתוח? אם את PREMENOPAUSAL, ויש אולי עדיין אפשרות ומרחב גמישות לשינוי תאריך הניתוח ממליץ לך להשתמש בכרונותרפיה לתיזמון של הניתוח. בגדול: -- הימים 20-18 למחזור (או 10-7 ימים אחרי ביוץ) מסתמנים כימים האידיאלים לבצוע ניתוחים. -- הימים 6-1 מסתמנים כימים גרועים לביצוע ניתוחים. לרוב מומלץ להפסיק לקיחה של צמחי מרפא כשבועיים לפני ניתוח, אלא אם כן המטפל נותן הוראות אחרות. BETA GLUCAN עוזר ויעיל במניעת סיבוכים מניתוחים (כמו דלקות למשל). התוסף גם סינרגטי עם אנטיביוטיקה. כשבוע לפני הניתוח להפסיק לקחת תוסף שום הצלחה בניתוח והחלמה מלאה. את מוזמנת כמובן לשמור על קשר איתנו ולעדכן...

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן