רכות חמות

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

20/10/2004 | 22:12 | מאת: ד"ר אריאלי יוסף

לגובי שלום אני מברך אותך עם פתיחת הפורום החדש. סוף- סוף מצאת גם אתה את "פינתך". למרות שאנחנו באים משתי אסכולות שונות לחלוטין , אני מאד מכבד אותך ואת ידיעותיך הרבות כמו ים. תמיד היית לי חבר נאמן , ישר ומפרגן. אני מאחל לך מכל הלב הצלחה רבה, אבל אנא אל תשכח גם אותנו חבריך הותיקים ומידי פעם האר את עינינו בחוכמתך כי רבה. מאחל לך מכל הלב : בהצלחה רבה ידידך הנאמן ד"ר יוסף אריאלי , מנהל פורום מחלות הערמונית ואתר סרטן הערמוני. יו"ר עמותת "1 מתוך 11 ".

20/10/2004 | 22:42 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

ד"ר אריאלי, תודה תודה על הברכות. ותודה על פתיחותך הרבה וסבלנותך. לא לדאוג, אני לא אשכח לבקר מדי פעם. בהערכה רבה, גובי

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן