טיפול לסרטן לימפומה מסוג הודג'יקנס

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

28/12/2004 | 01:07 | מאת: יוני

האם יש טיפול אלטרנטיבי לסרטן זה ?????? מהו? מה עלותו? היכן משיגים?

28/12/2004 | 13:22 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום יוני, שאלתך כללית ביותר ולכן בהתאם ולצערי גם תשובתי כללית. כמובן שיש טיפולים אלטרנטיביים וטבעיים לכל סוגי הסרטן. הטיפולים שונים בהתאם למטפל ולשיטות בהן הוא משתמש. הם צריכים "להיתפר" אישית לכל מטופל. לגבי עלויות, גם אלה משתנות בהתאם לפרוטוקול הטיפולים, כמובן תוך שנלקחים בחשבון פרמטרים רבים כולל האפשרויות הכלכליות של המטופל/ת. מציע לך לפנות למטפל/ת הוליסטי/ת שמתמחה בטיפול בחולי סרטן.

29/12/2004 | 01:30 | מאת: אבא

ליוני כנראה אתה חדש בפורומים מסוג זה אני לא מברך אותך ב''ברוך בואך'' מסיבות מובנות אלא אם אתה בריא אם אינך רוצה לפרט- חבל זו זכותך הפורום הוא מקור להעברת ידע ויצירת מודעות כך שניתן ורצוי לפרסם כמה שיותר גם על הבעיות ועוד יותר על מידע שיעזור לחולים או בני מישפחותיהם להתמודד שאלות פרטניות כמו כמה עולה,אצל מי,וכו' ...... ברור שלא יענו ישירות על דפי הפורום מסיבות פשוטות כמו אתיקה ,אחריות ,הכרה אישית של החולה ואפשר לפרט עוד רבות אבל ......אל יאוש ....הפתרון הוא פשוט ביותר נהג כמו בכל פורום של מייל אישי לגובי ומניסיוני האישי ואני בטוח שיאשרו זאת שאר באי הפורום תקבל תשובות פרטניות גם לכל מה שאינך יכול / רוצה לכתוב בפורום שהרי לשם כך נוצר הפורום לעזור ,לחלוך מיידע ,וליצור דו שיח בהצלחה ורפואה שלימה

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן