האם שיטת הטיפול מוכרת לך?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

19/10/2004 | 22:35 | מאת: אירית

שלמה שלום, שיטת הטיפול מקובלת מאד מזה שנים רבות, באירופה ואיני בטוחה בכך לגבי ארה"ב ולכן הרשה לי לשאול באם נחשפת לשיטת הטיפול (Bioresonance Therapy)? הנך מוזמן לבקר באתר הבית: www.freewebs.com/bicom בברכה אירית

19/10/2004 | 23:24 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

אירית שלום, יש לי ידיד טוב שמטפל ב- (QUANTUM (QXCI. הבחירה האישית שלו הייתה לא לטפל בחולי סרטן, אולם הוא מטפל במצבים רפואיים אחרים. הוא טוען להצלחה. אני כל הזמן מתלוצץ איתו ואומר לו, שלי קשה לחוות דיעה על דברים שאני לא מבין מספיק. המגבלה היא כולה שלי.אגב, גם היתנסתי אצלו פעם אחת בטיפול כזה . אני כן מכיר את נושא התדרים מהכיוון של ה- Rife machine, Zappers ,GEIPE מצרף קישור ל- GEIPE: http://www.cancer-treatment.net/index.htm האם את מטפלת בביקום גם בחולי סרטן? אם כן, ספרי מעט על דפוסים שאת מבחינה בהם, כלומר: היכן, מתי ובאיזה סרטנים את רואה תוצאות טובות יותר והיכן אולי פחות? מה טיבן ומהותן של התוצאות? האם יש קונטרה-אינדיקציות כלשהן? וכו'...

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן