חבלבל השדה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

13/12/2004 | 22:58 | מאת: הדס

האם ניתן לשלב שתיית חבלבל השדה בזמן טיפולים כימוטרפיים?

14/12/2004 | 20:11 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום הדס, אפשר בהחלט לקחת בזמן טיפולים כימותרפיים. לא לקחת חבלבל השדה: 1. בטווח של 3 שבועות לפני ואחרי ניתוחים או אם קיימים חתכים משמעותיים הנמצאים בשלב החלמה. 2. אם קיימות מחלות לב. 3. בהריון או בזמן הנקה.

27/12/2004 | 11:56 | מאת: אבנר

לפני כחודש קראתי כתבה על הצמח חבחבל השדה כ"תרופה אלטרנטיבית או כהקלה לחלק ממחלות הסרטן. באותה כתבה נכתב גם שיש מיצוי של החומר בצורה מסחרית . אבקש לדעת את שם החומר וכן אתר שבו אוכל לקרוא על הנושא.

27/12/2004 | 18:34 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

אבנר שלום, תוכל לקבל יותר מידע ולהזמין את הטינקטורה של החבלבל אצל בחורה בשם דידי טלפון: 052-2462122

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן