פורמולה של ויטמינים

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

13/12/2004 | 14:43 | מאת: נורה

שלום,גובי לפני כשנתיים אובחנתי עם סרטן שד BREAST LEFT MEDULLARY CARCINOMA HER2(?+?2 נשאית גן BRC1 רצפטורים P/R שליליים האם מתיאמה לי פורמולה של MAXI HEALTH SUPREME -מולטי טיטמין? מהי דעתך לגבי החברה זו? בתודה מראש, נורה

13/12/2004 | 20:02 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום נורה, מצטער, לא מכיר את המותג

28/12/2004 | 20:27 | מאת: מריוס ויטנר-תזונאי

לעניות דעתי, כל תוסף מזון שאינו ממקור טבעי לחלוטין חייבים להתייחס אליו כתרופה, עם תופעות לוואי אפשריות ושתועלתו מוטלת בספק. קיימים תוספי תזונה טבעיים על בסיס צמחי מאכל, שהם בעצם מזון מרוכז הניתן להטמעה ע"י הגוף. רק בריאות.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן