שלום גובי,ברכות על הפורום ושאלה לי

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

19/10/2004 | 14:48 | מאת: חגי ל.

אני סובל ממה שקוראים תסמונת העייפות הכרונית ואני ממש נכה ולא עובד,אני מעל 50. אני שואל את עצמי ואת הרופאים ואני לא זוכר שקיבלתי תשובה מספקת: אם יש גידול בגוף אפילו שפיר אך הגוף מנסה לסלק אותו ולוקח ממני את הכוחות איך אבדוק זאת ?.יש בדיקה שיכולה לשלול המצאות גידול בגוף ואני לא מדבר על לטרטר אותי לכל מיני בדיקות כי לפי מה שהבנתי גם הבדיקות לא ממש בריאות ובייחוד לא הזמן שנדרש לכך וההמתנות לכל מיני בדיקות וכבר עשיתי כל מיני בדיקות. אני מדבר על בדיקה אחת של סקירת מערכות ויוצאים ממנה אם תשובה לכאן או לכאן. אני מקווה שאני מובן ואני מודה.

19/10/2004 | 16:55 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום חגי, יש בדיקה לסרטן שנקראת AMAS. היא כמובן לא בסל הבריאות ולא משתמשים בה בארץ ככל שידוע לי. היא מסוגלת לגלות תהליכים סרטניים בגוף בשלבים מוקדמים ביותר. לא, היא לא מושלמת (מה כן?) מבחינת דיוק, אולם היא בסה"כ טובה ודי אמינה. בנוסף, היא לא מצליחה לזהות את מקור הגידול בגוף. כשזה מאחורינו, השאלה המתבקשת היא למה אתה בכלל מעונין לעשות בדיקה מסוג זה. אני חושב שאולי עדיף לך להתרכז בכיצד להקל על הסבל שלך מהתופעה ממנה אתה סובל. הצעתי לך, לך למטפל/ת רב תכליתי הוליסטי ובעזרתם תנסה להגיע לשורש הבעיה.

20/10/2004 | 07:54 | מאת: חגי ל.

לדעתי מערכת החיסון אצלי פועלת יותר מידי חזק וזה גורם לי לישון רע ולא להירדם בקלות וזה גורם לי להרגשה רעה והרופאים לא מחפשים את הפתרון כי הם מתרצים את זה כנפשי ולא כך הוא אף שכמובן רע לי נפשית מזה שלא מקשיבים לי ואני עייף כל הזמן. מטפלים הוליסטים גם לא עוזרים לי כל כך וכבר בזבזתי כסף רב אבל אני ממשיך לחפש ופועל כמעט רק אלטרנטיבית. תודה רבה ובריאות לכולם

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן