לגובי,שאלה בקשר לרגישות לחיטה(גלוטן) וסרטן
דיון מתוך פורום טיפולים משלימים בסרטן
כל הכבוד ושאלה לי. אני רואה שמפנים אנשים לצרוך עשב חיטה שכנראה עוזר בטיפולים בסרטן אבל מצד שני אני קורא שרגיות להלוטן שבחיטה גורם גם הוא לסרטן ורציתי לדעת את דעתך ? איך אנחנו נדע מתי כן ומתי לא לצרוך מוצרים שמכילים גלוטן ? תודה רבה אגב,אני לא רואה כל רע בפירסומת "חינם" למוצרים מטעם יצרנים ומטפילם בפורומים וכאן מדובר על הצלת חיים ואנשים לא מודעים לדברים ולמוצרים אם לא הפורומים כאן והוויכוחים לגבי המוצרים שמאוד חשובים לבריאותנו ומקדמים את הרפואה. פירסום הוא לא דבר רע בדרך כלל ולא מילה גסה ואם זה עוזר שירוויחו וכמובן שצריך פיקוח על הפירסום.לצערנו חוסר היידע הוא גורם חשוב גם במחלות וגם בהבראה ואנשים סוגדים לרפואה הקונבנציונלית שלא ממש מצליחה לפתור את המחלות ועובדה שכיום הרפואה המשלימה פורחת והוכנסה אפילו לקופות החולים ולדעתי היא לא פחות חשובה מהרפואה הקונבנציונלית.
שלום עומרי, עשב חיטה (בניגוד לגרגר חיטה) אינו מכיל גלוטן. בעיקרון, לאנשים שיש להם אי סבילות או רגישות לגלוטן רצוי מאוד להימנע מאכילת מוצרים המכילים גלוטן. דגנים מונבטים עדיפים כמובן.