המלצה חמה! זעתר ושמן זית לטיפול בנוירופתיה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

14/09/2016 | 19:33 | מאת: זוהר

שלום, לכל מי שסובל מנוירופתיה מהכימו. "תרופת סבתא" שממש מבריאה את כפות הרגליים ומעבירה את כל הכאבים. לערבב קצת שמן זית עם זעתר למרוח על כפות הרגליים. להשאיר כמה שעות, לשטוף את הרגליים ולמרוח קרם. לחזור על הפעולה מספר ימים ואין יותר כאבים בכפות הרגליים. ממש פלא אבל זה באמת עובד, הכאבים ברגליים פסקו לחלוטין. מה דעתך ד"ר ברנר? יום טוב

אין לי ניסיון עם טיפול כזה אתן לחולה שלי עם נאורופתיה ואדווח האם עבד ד"ר יוסף ברנר

21/09/2016 | 09:20 | מאת: זוהר

רצוי למרוח את השמן זית וזעתר בערב ולהשאיר למשך כל הלילה.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן