cesium chloride and DCA

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

03/09/2015 | 21:25 | מאת: אוהד

היי דוקטור, סיימתי את הספר שלך. אני מעריץ אותך ואת הידע הנרחב בתחום! חזק ואמץ! לשאלה תוך כדי מחקר באינטרנט נתקלתי ב2 החומרים הללו. עדויות שונות באינטרנט המספרות על הרג מהיר וסלקטיבי של תאי סרטן גם בחולים מתקדמים מאוד. אשמח לשמוע את דעתך בנושא החומרים הנ"ל.

06/09/2015 | 07:39 | מאת: אוהד

אשמח לתגובה...

DCA הינה תרופה הפועלת על תהליכים מטבוליים בתא הגידול ובעיקר על תהליכים מטבוליים של הסוכר. ישנם מחקרים על יעילות התרופה. רצוי לשלב תרופה זו עם ויטמין בי-1 ועם תה שחור. לתרופה תופעות לוואי מועטות וקלות. צזיום כלוריד הינו חומר רעיל ויכול אף לגרום למוות, ויעילותו לא הוכחה. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן