שקדי משמש - דחוף

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

02/09/2015 | 15:54 | מאת: יעל

היי שמעתי על ההשקדי משמש ... מצד אחד שהם מסוכנים ומצד שני שהם לא הבנתי שצריך לצרוך אותם בכמות מסויימת (12 שקדים בערך לאדם חולה) האם אפשר לטחון את השקדים ולעשות מהם חלב שקדים (טוחנים, מדללים עם מים, ומסננים) - או שזה פוגע באפקטיביות שלהם? אני מניחה שאפשר לשים במקום 12 שקדים 20.. וככה אם הם מדוללים זה עדיין מספיק חומר פעיל. אם כן, אז איך יודעים כמה מומלץ לשתות מזה? האם שמעתם על מישהו שצורך את זה ככה? אשמח מאוד לעזרה תודה יעל

03/09/2015 | 09:29 | מאת: 1

http://beatcancerwithb17.blogspot.co.il/p/how-i-beat-cancer-with-b17.html http://www.bbc.co.uk/jersey/content/articles/2004/08/25/corbin_wheeler_feature.shtml הרבה מאוד משתמשים בזה. ג'ייסון וויל ממליץ לקחת כל שעה מספר זרעים. מתחילים בהדרגה. 12 זרעים להערכתי לא מספיק. אנשים לוקחים הרבה יותר מזה.

03/09/2015 | 15:41 | מאת: יעל

אמרו לנו שמ רעיל... וגם הוא כותב שיש לו לחץ דם ושזה מה שמתאים לו. איך יודעים כמה צריך לקחת בלי שזה יסכן את החיים?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן