מחקר - שום יעיל נגד סרטן מוח

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

14/08/2015 | 21:23 | מאת: ירון

על פי מחקר שנעשה, גילו ששלושה תרכובות אורנו-גופרתיות בשום יעילות בהריגת תאי סרטן מוח. על פי החוקרים, אותן תרכובות אורגנו-גופרתיות מסוגלות לחדור את מחסום הדם מוח - האם זה הגיוני ? אני מצרף קישור למחקר : http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/cncr.22888/full

מדובר במחקר מעבדתי שפורסם בחוברת רפואית ידועה ומכובדת. יש עוד מחקרים בנושא זה. למרות שאין מחקרים קליניים, אין מניעה לנסות טיפול בגרליק אצל חולי סרטן במוח. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן