יעילות DMSO

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

14/08/2015 | 20:36 | מאת: שון

האם יש עדויות על היעילות של DMSO נגד גידולים סרטניים כלשהם ?

DMSO הינו חומר טבעי מעצים המקובל מאד ברפואה האלטרנטיבית וניתן בצירוף של חומרים אחרים כדי לשפר את כניסת חומרים אלה אל תאי הסרטן. לדוגמא, ביחד עם ויטמין סי תוך ורידי כדי להחדיר את הויטמין לתאי הסרטן. אין כל הוכחות על יעילות חומר זה ולכן אינני יכול לקבוע האם יעיל או לא ומה מידת היעילות. ה DMSO הוא בעיני חלק מהרפואה האלטרנטיבית בה חומרים שונים מוכרזים כיעילים לטיפול בסרטן כאשר אין כל רקע מדעי או הוכחות לכך. זאת בניגוד לרפואה משלימה אינטגרטיבית בה משתמשים בחומרים להם הוכחה ברמה כזו או אחרת לגבי יעילות בטיפול בסרטן ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן