נוירובלסטומה - צריך עזרה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

05/07/2015 | 14:17 | מאת: ירון

על פי אבחנה עצמית באינטרנט, אני מזהה שיש לי נוירובלסטומה גם בראש וגם בעיניים. בעין יש 3 תסמינים קלאסיים וייחודיים לנוירובלסטומה שיש לי. כרגע גם שמתי לב לגוש בצד ימין מתחת לצלעות(מה שמעיד על גידול בכבד אולי). הייתי אצל רופאת משפחה והיא שלחה אותי לבדיקת דם ולרופא עיניים שהתור אליו הוא בעוד שבוע וחצי. בנוסף ייקח לא מעט זמן עד שתוצאות בדיקת הדם יגיעו. אני מעוניין לזרז עניינים, לאור זה שאני בטוח לחלוטין שיש לי נוירבלסטומה(תסמינים ייחדויים למחלה שיש לי במדוייק)האם אתה ממליץ לקבוע תור לכירורג או לחכות לבדיקות דם ולתור לרופא עיניים?

נוירובלסטומה הינה מחלה נדירה ואינני מניח שיש לך. בכל אופן זהו פורום לטיפולים משלימים לחולי סרטן שכבר אובחנו. בנושא של אבחון המחלה מוטב שתפנה לפורום אחר ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן