"קיבלנו רישיון לרצוח"

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

27/01/2015 | 12:17 | מאת: עדה שנים

סרט של יותר משעה על טיפולים מקובלים בסרטן https://www.youtube.com/watch?v=Rc1rtIxvkao&x-yt-ts=1421914688&x-yt-cl=84503534#t=108

27/01/2015 | 18:26 | מאת: יוסי

הסרט הזה מחריד!!!! מי המשוגע שפונה לאונקולוגים. יש לסגור לאלתר את המחלקות האונקולוגיות בבתי החולים. הרי היום אפשר לרפא 80% מחולי הסרטן ע"י טיפולים אלטרנטיבים. יש דיאטות שונות, סודה לשתייה, מיץ אלוורה, רפואת תדרים, חוקנים לניקוי רעלים, טיפולי אנרגיה ועוד. עשרות אלפי חולי סרטן בישראל כבר נרפאו בשיטות טבעיות וללא כל תופעות לוואי.

29/01/2015 | 09:54 | מאת: כסף

יש צורך לתת לחולה ובני משפחתו ידע ומידע על שיטות השונות מהרפואה הרגילה ולא למנוע מהם מידע חשוב מציל חיים ואף להשקיעה מיליונים בחיסול ממוקד של מדעה חשוב זה לציבור

29/01/2015 | 16:01 | מאת: זו בדיחה טובה

אפילו לא 0.08%. עשרות אלפי חולי סרטן בישראל נרפאו ע"י רפואה אלטרנטיבית? אפילו לא עשרה.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן