כולינגיוקרצינומה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

19/09/2014 | 20:44 | מאת: בת כואבת

שלום , אבא בן 65 התגלה אצלו כולינגיוקרצינומה ... היה אמור לעבור ניתוח אך בלפרוסקפיה ראו שבאונה שמאלית יש 3 נגעים בגודל של 3mm.. השאלה מה הלאה.. האם כמוטרפיה אכן עוזרת מה פרוגנוזה ומה אחוזי הישרדות. ומה ניתן עוד לטפל. תודה

לדעתי, האופציה הכי טובה הינה ניתוח הן של הגידול בדרכי המרה והן של הגרורות בכבד. מדובר ב 3 נגעים קטנים וניתן לנתח או לצרוב ב RF. גידולים של דרכי מרה אינם מגיבים טוב לכימותרפיה ולכן הניתוח עדיף ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן