טיפול מטבולי לסרטן - מה דעת המומחים

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

04/09/2014 | 14:45 | מאת: אייל

ראיתי שיש מספר מחקרים על שימוש בחומצת הידרוקסי ביחד עם חומצה אלפא ליפואית. Metabolic treatment of cancer: intermediate results of a prospective case series. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24511042 מה דעתך ד"ר ברנר?

חומצה אלפא ליפואית נמצאת בשימוש נרחב בקרב חולי סרטן הן כטיפול אנטיאוקסידטני והן עקב יכולות להפחית תופעות לוואי של כימו. לגבי הידרוקסיציטראט, אין לי נסיון עם תרופה זו. הרקע לשילוב שניהם כטיפול מטבולי נראה הגיוני. התוצאות לפי המאמרים אינן מאד מרשימות. ניתן לנסות לטפל בשילוב זה ביחד עם תוספים אחרים ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן