ד"ר ברנר, האם שמן קנאביס מרפא סרטן?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

29/07/2014 | 01:12 | מאת: יוסי

באינטרנט מופצות הרבה ידיעות שחולי סרטן קשים נרפאו לאחר שצרכו במשך כמה שבועות שמן קנאביס ולא קבלו כל טיפול אחר. אם זה נכון הרי זו מהפכה בטיפול בסרטן. מה ידוע לך?

טיפלתי בקנביס שנים רבות. מעבר לאפקט על תאבון, בחילות והרגשה כללית, אני לא ראיתי השפעה על מהלך המחלה. גם במחקרים שאני מכיר לקנביס השפעה מינורית על התפתחות תאי סרטן. איני שולל שימוש בקנביס בקרב חולי סרטן. לא הייתי ממליץ להמיר טיפולים אחרים בטיפול בקנביס בלבד. ד"ר יוסף ברנר

04/09/2014 | 10:09 | מאת: mmme

האם לחולה סרטן ריאות אשר עבר 2 כריתות בעונה שמאל וימין. אשר גידול חזר. וכעת יטופל בכימו- אלימטה וקרבופלטין ניתן לקחת את צמח הקאנביס? האם יכול להועיל? אם כן אז במה? ומה התזונה הנכונה ע"מ למנוע את תופעות הלוואי? הטיפול בכימו טרם התחיל.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן