אסטרוציטומה דרגה 3 לילדה בת (אנפלסטית)3

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

10/06/2014 | 10:11 | מאת: חזקה

שלום לכולם!! אני מאוד מאמינה ברפואה הטבעית וקראתי המון, אני מבקשת עזרה מכל מי שיכול, ההורים עוברים סבל נוראי מכיוון שרק לא מזמן הילדה השניה בת השנה כמעט הצליחה לצאת מהב"ח לאחר אשפוז ממושך של חצי שנה (נולדה עם מעיים בחוץ). חודשיים אחרי שיצאה משם פתאום גילו כי גם ילדתם בת השלוש חולה, גידול במוח.. אני חייבת לעזור להם מעבר לאופטימיות וכח, בבקשה ממכם זו ילדה קטנה כל החיים שלה לפניה...

אפשר לטפל באסטרוציטומה בהיפרתרמיה אך בגיל 3 לא ניתן לתת טיפול זה מאחר ודורש שיתוף פעולה מהחולה. קיימים גם חומרים טבעיים העשויים לעזור אך גם כאן הגיל הצעיר אינו מאפשר זאת. ד"ר יוסף ברנר

12/06/2014 | 20:41 | מאת: אחד

לא ניתן לתת ?

11/06/2014 | 22:49 | מאת: 123456

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן