כדורי גרביולה ..

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

20/05/2014 | 12:35 | מאת: אבי

1.האם ישנן תופעות לווי מסוכנות בשימוש ממושך בכדורי גרביולה? 2.האם מחלת פרקינסון יכולה להתפתח כתוצאה משימוש ממושך בכדורי הגרביולה? 3.מה המינון האופטימלי היומי?

21/05/2014 | 10:19 | מאת: יגאל

פרקינסון נמצא ב-2 קהילות קטנות בעולם שאוכלים הרבה מפרי הגרביולה לאורך שנים,בעוד שבברזיל לא נמצא כזה דבר. ז"א שצריך לאכול את הפרי עשרות שנים כמו בקהילות אלה כדי שאולי יהיה תופעות לוואי שליליות. אני מכין את הצמח בתמצית וביחד עם עוד תוספים יש הקלה יפה מאוד. גם וטרינרים לוקחים ממני כדורים לבעלי חיים ,בעיקר כלבים עם סרטן.עוזר מאוד גם לכלבים יש לציין.

05/09/2015 | 19:11 | מאת: דנית

היי, מהיכן ניתן לרכוש את הכדורים?

22/05/2014 | 01:46 | מאת: נועם

http://www.nutraingredients-usa.com/Suppliers2/Toxicology-expert-raises-alarm-over-potential-neurotoxins-in-graviola-soursop http://www.mskcc.org/cancer-care/herb/graviola

יש טענה שגרביולה עשויה לגרום לפרקינסון. מדובר על אנשים שצרכו גרביולה שנים רבות. אינני חושב שיש חשש להשתמש בגרביולה מספר חודשים כפי שעושים חולי סרטן רבים. אין דיווח על אף חולה סרטן שהשתמש בגרביולה וחלה בסרטן ד"ר יוסף ברנר

23/05/2014 | 23:44 | מאת: לא ברור

"אין דיווח על אף חולה סרטן שהשתמש בגרביולה וחלה בסרטן"

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן