BLACK SALVE

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

09/04/2014 | 16:54 | מאת: רון

קראתי שהקרם הזה מרפא תוך מספר ימים מלנומה וגידולים סרטניים אחרים. מה דעתך ד"ר ברנר?

המשחה השחורה Black Salve מורכבת מצמחי מרפא בעלי יכולת קורזיבית. המשחה פותחה על ידי ילידים באמריקה המרכזית והדרומית, והיא בעלת יכולת לכלות ממצאים עוריים. היא כמובן מתאימה רק לגידולים שטחיים. הבעיה היא ראשית שהנזק לרקמות בריאות יכול להיות רב ביותר מאחר ואין שליטה על אזור ועומק הנזק. בנוסף לכך זהו פיתרון מקומי למחלות סרטניות אשר לעיתים קרובות מתפשטות לאיברים אחרים. מציע להיזהר מאד, אם בכלל, בשימוש בחומרים אלה. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן