טיפול אלטרנטיבי בגרמניה בסרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

04/04/2014 | 10:36 | מאת: פרופ' גד קינר

קרובת משפחתי מדייטון אוהיו (בת כ85) כותבת לי כדלקמן: The cancer I have been fighting for about a year and a half, is spreading and I am looking for alternative treatment, in lieu of a third surgery, etc. I keep reading about Clinics in Germany which are very successful in using alternative treatments. My problem is, how to find out who is legitimate. I was wondering if you have a contact in Germany who can advise who is legitimate. I need someone who deals with pappilary thyroid cancer and breast cancer. האם יש לך מענה לשאלתה? בתודה מראש, גד קינר

בגרמניה מרכזים רבים לטיפולים משלימים בסרטן. אינני יכול להמליץ על אחד מהם מאחר ורבים מהם הם טובים. תוכל להיכנס לאתר של עיתונאי אמריקאי בשם Ralph Moss אשר ביקר ברבים מהמרכזים וכתב ביקורות עליהם. ניתן להשיג את חוות דעתו על המרכזים השונים באתר שלו. אגב, כל הטיפולים הנעשים בגרמניה ניתנים גם במרכז "ניו-הופ" בתל-אביב ד"ר יוסף ברנר

07/04/2014 | 01:30 | מאת: גד קינר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן