ארטמיסינין לסרטן שד

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

23/03/2014 | 07:21 | מאת: הרי

שלום רב, האם ארטמיסינין יעיל לטיפול בסרטן השד? אם כן מדוע לא פורסמו מחקרים המוכיחים הצלחות (למעט ניסויי מעבדה)? האם ניתן לקבל ארטמיסינין בזמן טיפול כימו (נבלבין בכדורים)? תודה רבה.

24/03/2014 | 06:41 | מאת: הרי

ד"ר ברנר, אודה להתייחסותך לשאלתי בנושא ארטמיסינין. תודה.

אין מחקרים קליניים נרחבים בנושא הטיפול בסרטן שד בעזרת ארטימיסינין. אם היו, זה היה נכלל ברפואה הקונבנציונלית. העיקרון של רפואה משלימה הוא שימוש בחומרים עליהם יש עדות ליעילות במחקרים מעבדתיים או מחקרים קליניים קטנים. ד"ר יוסף ברנר

15/05/2014 | 09:37 | מאת: ארטמיסינין

בחולה בשנות ה 30 לחייה קיבלה ממטפל מפורסם ומגיב בפורם זה שגרם להתפשטות הגידול בשד הדבר נבדק וכאשר הפסקנה לקחת את ארטמיסינין הגידול הפסק להתפשט לכן מומלץ מאוד לבדוק את השימוש בארטמיסינין לכול חולה וחולה ולא לתת את זה בצורה גורפת

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן