תאום תור - לדר'ברנר

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/03/2014 | 19:11 | מאת: אביבה

שלום , בקישור 'תאמו תור' רשומות 2 אפשרויות: ייעוץ טלפוני - 15 דקות ביקור במרפאה - 15 דקות האם אתה מתכוון לכך שאתה מקציב לביקור במרפאה 15 דקות?? איך אפשר להכיר אדם ומחלותיו , לבדוק ולהחליט על טיפול ב-15 דקות? איך בכלל אפשר להגביל ביקור , ועוד במרפאה פרטית (!), לחולים במחלה לא פשוטה כלל, לזמן כל כך קצר? אני פשוט תוהה, ועדיין רוצה להאמין שיש כאן טעות הדפסה.

הייעוצים אינם מוגבלים בזמן. יש כאן טעות של מערכת הניהול של האתר אטפל בזה ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן