הצעה עקרונית לטיפול בסוגי סרטן סופניים ללא טיפול

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

18/03/2014 | 00:02 | מאת: שי

שלום רב, זה הולך להיות ארוך אז אתן את התקציר בהתחלה: כשיטת טיפול בכל סרטן ובעיקר בסוגים האגרסיביים יותר,אני מציע- צום. פשוט צום,ללא הכנסת קלוריה אחת לגוף,ללא הפוגות,למשך בערך 30-40 יום. מותר:לשתות מים בלבד(חייבים!)לקחת וויטמינים ומינרלים ברמה סטנדרטית.לאכול כל מזון אחר שיש לו * 0 * קלוריות. הטיפול פונה: 1)לבני אדם רציונליים(ולכן לא מאמינים בממבו ג'מבו של אנרגיות למיניהם,שלא לדבר על הסטטיסטיקות המדכאות של מי שהחלים בעזרת השיטות האלו) 2)שאין להם כל תקווה מהרפואה (הקונבנציונלית).כלומר לסוג הסרטן שלהם אין כל תרופה או\וגם אחוזי שרידות שואפים לאפס. 3)שמוכנים להילחם,אפילו שאין כל הבטחה לניצחון. 4)שיש להם BMI תקין ומעלה או קרוב לזה. הרציונל:אנשים שורדים תקופות ארוכות מאוד של רעב,כל עוד יש להם מי שתיה,והדברים תועדו בהרבה מאוד מקרים(בעיקר אסונות טבע) מצד שני,הסרטן זולל משאבים,ולא יודע לכבות את עצמו ו"להצטמצם"בשביל לשרוד. ובהרחבה: רציונל: 1)מזון.הרבה מאוד שיטות לטיפול בסרטן מנסות בעצם להרוג את הסרטן באמצעות הרעבה.לטפל בכלי הדם שמוליכים אליו כך שתהיה לו פחות אספקה,וכולי.כמו כן,אחד החשודים המרכזיים בעלית שיעור חולי הסרטן הוא המזון המתועש שמכיל סוכרים רבים.ישנם אפילו שממליצים לשנות את התזונה לכזו שתכיל פחות סוכרים על מנת למנוע או לעזור לטפל בסרטן.כמו כן,הסרטן עצמו מרעיב לא אחת את האדם שנושא אותו,בזה שהוא אוכל את כל הסוכרים מהדם,כך שחולי סרטן מגיעים לעיתים להגדרה של "תת תזונה". 2)סרטן.הסרטן עצמו הוא למעשה תאים שיצאו משליטה.זו הקללה שבו.הוא אינו מגיב לכל סימן שהגוף נותן לתאים להפסיק להתחלק ולהתרבות,ובכך הוא ממשיך וממשיך לגדול. 3)גוף האדם.גוף האדם הוא מכונה ביולוגית מאוד מוצלחת שבנויה להתמודד עם המון מצבים שונים תוך שכל אחד מחלקיה מגיב למידע שחלקים אחרים מספקים.לעניננו-רעב.ישנן עדויות רפואיות רבות ומתועדות על אנשים ששרדו בהצפת מכרות ללא מזון(אך עם מים)במשך יותר מחודש.זה קורה משום שכאשר אדם אוכל פחות מ1000 קלוריות ליום,הגוף מפריש כל מיני הורמונים שמעבירים מסרים לתאי הגוף לעבור לחיסכון מטבולי בקלוריות,לצבירת קלוריות חזקה יותר על ידי תאי השומן ברגע שישבר הרעב,ועוד. נקשור הכל ביחד:הבעיה בסרטן היא שהוא לא מבין,או מתעלם,מהוראות הגוף לתאים בעיקר לענין מתי צומחים\מאטים\מתים.זו הקללה שבו אבל זה גם העקב אכילס שלו-הוא לא ישים לב להתראה על רעב!! כאשר כל תאי הגוף יכנסו למגננה יצמצמו ויאטו פעילויות,הסרטן ימשיך במלוא הקצב,עד שפשוט תיגמר לו האנרגיה.כמובן זה ידרוש מספר ימים עד שרמת הסוכרים בדם תהיה נמוכה למדי,ואז עוד לא מעט ימים עד שגם התאים היותר איטיים של הסרטן ייכנסו למחסור כרוני וימותו. כאן המקום להדגיש: אני כותב את הדברים מתוך אחריות.יש לי רעיון בראש,הוא מגובה הגיון,ועדויות(לא בדוקות!)על מחלימים.לכן אני חש חובה לפרסם אותו. למי הדברים פונים:למי *שאין לו כל תקווה!!* ועם זאת הוא רוצה להילחם.אינני רוצה חס וחלילה שאדם שיש לו ולו צל של סיכוי להירפא בדרך קונבנציונלית אחרת יסכן את עצמו! ואינני יכול גם לחוש את כובד הידיעה שיש ברשותי רעיון שעשוי להציל אנשים כה רבים ולא פרסמתי אותו לטובתם. כמו כן,כדאי שמדד הBMI של החולה יהיה ממוצע ומעלה כי גם במצב של חיסכון אנרגטי עדיין הגוף צורך לא מעט קלוריות. הוראות משלימות: לחסוך,ככל הניתן,בכל פעילות שהיא לאורך כל תקופת הצום.לא לזוז אלא אם אין ברירה.כדאי לנסות לשלב שינה רבה לאורך כל היממה.גם בעזרת כדורי שינה. כמו כן,יש היום כדור שינה מיוחד,שמשחרר מלטונין לאורך כמה שעות.יתכן שהוא יעזור מאוד,משתי סיבות: 1)כמו כל כדור שינה אחר-יגרום לשינה שחוסכת בהוצאת קלוריות. 2)החומר שהוא מפריש-מלטונין,הוא הורמון טבעי שהגוף מייצר בשנת לילה עמוקה,גורם ל"כיבוי" מטבולי של תאים והיעדרו(עקב סביבת שינה מוארת למשל)נקשר בסרטן.כך שהוא עושה בדיוק את הנדרש כאן. יתכן שיהיה כדאי לפני תחילת טיפול כזה לקחת תקופה של שבוע שבועיים על מנת לאכול ולהשמין בה ככל הניתן,תוך העזרות אם יש צורך במשככי כאבים. לסיום: אם את\ה עומד\ת במצב הנורא המתואר כאן-בחר\י מה לעשות.אני לא מעז לייעץ לך.אבל אם בחרת לנסות את הרעיון-בבקשה לפרסם,ביו טיוב,ו\או בפורום כלשהו ברשת.כדי שאם תצליח\י יהיה תיעוד ניתן להוכחה,ואם חס וחלילה ההפך תוכל\י לעזור ולסייע לאחרים גם מהצד השני...מה שיקנה מעט משמעות לאסון.אני מוסיף את המייל שלי כאן-אני מקווה שהוא לא יצונזר: [email protected] גילוי נאות:אין לי כל קשר לאף חברת תרופות\ריפוי אלטרנטיבי\משהו כזה.(ישנו קשר משפחתי עקיף לעובד בטבע אם נתעקש...)העלתי כאן את הרעיון כי לא יכולתי עוד לשתוק כשאנשים שאולי יכלו להיעזר בו מתים ללא ידיעה. תודה רפואה שלמה לכולם

18/03/2014 | 00:36 | מאת: רעיון ענק

19/03/2014 | 11:40 | מאת: שי

1)לעכברים יש אותו סרטן(בזכות הנדסה גנטית)אבל זה לא אומר שיש להם את היכולת שיש לנו לשרוד בצום על נוזלים בלבד ל30 יום. 2)ההליך המקובל הוא לעשות ניסויים על עכברים,לקבל אישור מרשות מפקחת על פיתוח תרופות והליכים רפואיים (למשל בארה"ב זו ה- FDA)ואז אפשר לעבור לניסויים בבני אדם(ההליך מורכב יותר,פישטתי לצורך הבהרת נקודה מסוימת) הבעיה היא שההליך הזה עולה המון כסף.והיחידים שיכולים ומוכנים כיום לשלם את הסכום הן חברות התרופות שמרוויחות אחר כך מהתרופה שפיתחו.אבל על צום אי אפשר להוציא פטנט!! ולכן אף אחד לא יסכים להכניס את היד לכיס כדי להעביר את הצום במסלול הזה.כלומר גם אם תמצא תוצאות חיוביות בניסוי על עכברים(וכאמור לעיל אני מסופק בכך ולא בגלל שזה לא יעיל בבני אדם)עדיין לא תוכל לעבור לשלב הבא בפרוצדורה.

19/03/2014 | 18:33 | מאת: לשי

יש לך עדויות שחולים סופניים הבריאו מ"טיפול" כזה? אולי תפרסם את אותן עדויות? אתה כותב שזה לא בדוק. אז על מה נסתמך? הגיון לבד לא מספיק.

19/03/2014 | 23:11 | מאת: שי

תראה,שמעתי על אדם בודד(ואולי עוד אחד) שהבריא מזה.כדי שאוכל לצאת בהצהרות כאלה,אני צריך למצוא את הבן אדם,לנסוע אליו ולתחקר אותו.כמובן שעדות אחת לא מספיקה,ואני אצטרך לחפש עוד עדויות ולאמת אותן.וכמובן שתהיה שונות גבוהה בסופו של דבר בין העדויות-זה נניח לקח גם קנביס,ואחר אכל המון חסה.כלומר גם אחרי כל העבודה שאעשה זה עדיין לא יהיה מחקר ברמה קרובה ל"מחקר מדעי".אני חייב לדאוג לפרנסתי,ועם כל החשיבות העצומה והקריטיות של הנושא פשוט אין לי זמן ומשאבים. לכן,כפי שכתבתי וחזרתי והדגשתי,זה אכן לא בדוק. על מה נסתמך? אני פונה למי שאין לו,למרבה הצער,כמעט מה להפסיד(סופני,ללא תקווה מרפואה קונוונציונלית,ועוד תנאים כמו שכתבתי) במצב כזה אדם יכול להתייאש,או:1)לזרוק את ההגיון לכל הרוחות ולהאמין לאיזה ממבו ג'מבו(הילינג,פרחי באך,הומאופטיה וכו) 2)לחפש רעיון הגיוני שלא נחקר,או כמעט ולא נחקר. הרעיון הזה עונה לקריטריונים.לא רק זה-יש גם היגיון רב בתשובה לשאלה למה הוא בעצם לא נחקר עד כה:אין פה קונספירציה אפלולית כלל,אבל באמת שאין גם לאף חברה בע"מ כסף לתת לצדקה על מחקר יקר מאין כמוהו שלא יכניס ולו שקל אחד בחזרה. לסיכום אתה צודק: ההגיון לא מספיק להורות את הדרך בבירור.אבל הוא כן מספיק להצביע על קיומה של האפשרות.ומרגע שראיתי את זה(+כמה זמן לעכל את הרעיון בעצמי) לא יכולתי יותר לשמור את זה לעצמי-יתכן ששם בחוץ(או כאן בפורום זה)ישנו האדם שמתאים להגדרות,שינסה-וינצל.

21/03/2014 | 23:23 | מאת: fasting

צום מים אינו מרפא סרטן! אם בכלל, הוא קונטרה- אינדיקטיבי בסרטן. גם HERBERT SHELTON שמאוד תמך בצומות (כולל צומות מים) אמר ובצדק, שצום מים אינו מתאים לחולים אונקולוגיים.

23/03/2014 | 03:22 | מאת: שי

1)מה זה צום מים?אתה מתכוון לצום שבו מותר רק מים? 2)אני מבין ש"קונטרה- אינדיקטיבי" ניתן לתרגום(בערך)כ"יש עדויות שרומזות שהוא משפיע הפוך מהתוצאה הרצויה":יש לך בבקשה עדויות כלשהן כאלה?אם תוכל להפנות אותי אשמח מאוד לראות אותן,(כתבתי שאני מסתמך רק על הגיון בסופו של דבר...)אני לגמרי חסר מקורות מחקריים בנושא ואשמח לכל מידע,גם שולל. נ.ב.:תודה שהכרת לי את הרברט שלטון.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן