שיטת טיפול עתיקה ומופלאה לריפוי ללא תרופות

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

19/02/2014 | 21:32 | מאת: רוני ויסמן

אחרי עשור של עיסוק וטיפול בצ'יקונג, חזרתי נפעמת מהשתלמות בסין והבאתי עמי שיטת טיפול עתיקה ומופלאה: "מפתח החיים". שיטת ריפוי עתיקה שבאמצעותה טופלו אלפי אנשים ב"בית החולים הגדול ביותר לריפוי ללא תרופות", שפעל בסין. אליו הגיעו מידי חודש אלפי מטופלים. השיטה המתבססת ברובה על תירגול יומיומי והזרמת אנרגיית החיים בגוף. השיטה שנמצאה יעילה ב 95% מהמקרים, סייעה בפתרון מחלות קשות דוגמת סרטן על סוגיו השונים, סוכרת, מחלות לב, מחלות פרקים, אלצהיימר, כליות, מתבססת ברובה על תירגול יומיומי והקרנת אנרגיה מרפאה. כל תרגול של "מפתח החיים" כולל עבודה בשלושה מישורים: תנועה, נשימה ומודעות. אלה מובילים לבריאות הגוף, הנפש, והרוח. "מפתח החיים" הוא ענף תנועתי של הרפואה הסינית. הוא מבוסס על הטאו ועל הפילוסופיה הסינית - ואליה מחוברים שורשיו. תרגול בשיטת "מפתח החיים" כולל תרגול יומיומי ועבודה עם אנרגיה מרפאה מביא: + להפגת מתחים ומציאת שקט נפשי. + להעצמת יכולות גופניות ונפשיות + לחיזוק וחיטוב הגוף ולשיפור היציבה + להתמודדות יעילה עם פגיעות ומחלות שונות. השיטה זוכה כיום לביקוש ולהצלחה רבים בכל רחבי העולם כתוצאה מהשיפור הדרמטי שהיא מחוללת במצבם הגופני והנפשי של העוסקים בה!

19/02/2014 | 22:42 | מאת: איזה כיף

אם כך אפשר לסגור כמה בתי חולים ולפטר את אלפי הרופאים. מעתה כולם יתרפאו באנרגיות. הגיעו ימות המשיח. שאלות לרוני: מאיזה מקור נשאבת האנרגיה שמרפאת סרטן, סוכרת, אלצהיימר ומחלות לב? כמה זמן נמשך הטיפול שלך עד שנרפאים ממחלות אלו? כמה זה עולה?

19/02/2014 | 23:21 | מאת: רוני

שיטה זו ידועה בסין אלפי שנים. וישנן תוצאות מחקרם המראים את רמת האפקטיביות שלה על מגוון רחב מאוד של מחלות. האנרגיה המרפאה קיימת בעולם וכל אדם יכול לזעבוד איתה. השיטה נתנת ללמידה במספר מסלולים כשהרעיון הוא שהאדם עצמו לומד אותה ויכול להמשיך ולטפל בעצמו ולשפר את מצבו. ללא תלות ממושכת במטפל

19/02/2014 | 23:24 | מאת: לרוני

נא הביאי מחקרים רציניים התומכים בטענותיך. בינתיים כדאי שתקראי את הספר הזה. http://www.haaretz.co.il/literature/1.1297277 בנוסף, אם הרפואה המסורתית הסינית כל כך מעולה, מדוע בשנים האחרונות יותר ויותר סינים נוטשים אותה ועוברים לרפואה המערבית? אם הרפואה הסינית כל כך מצויינת, מדוע תוחלת החיים הממוצעת בסין נמוכה יותר ב 8 שנים מזו שלנו הישראלים?

20/02/2014 | 01:58 | מאת: אורן

21/02/2014 | 17:47 | מאת: סיפור אמיתי

הוא סבל מסרטן ערמונית מתקדם, אלצהיימר וסוכרת קשה. לאחר 4 חודשים אינטנסיביים בצ'יגונג הוא הבריא מכל המחלות. הוא כבר ככה 5 שנים. הדבר היחידי שנפגע לו מהג'יגונג זו הזיקפה.

20/02/2014 | 17:16 | מאת: לרוני

רק לשיטות טיפוליות רגילות החולבות מהחולה לא לזלזל בתוצאות הסופיות מה שנחשב לרפואת אליל בתחילת ואפילו אמצע מאה ה-20 הוא היום רפואה תקנית. הבורות והבערות הם להיות חסומים לכל מה שלא תואם את תפיסת העולם של האדם. מי היה מאמין שהיום ניתן לראות את התמונות המצולמות בחצי הכדור השני שניה אחרי שהוא מתחיל לצלם במרחק של אלפי מילין, או לצלם אותו בסלולרי ולהעביר את הסרטון כנ"ל למכשיר קטן שמתאים לכף היד? וגם לשמור את התמונות והסרטים? אחרי הכל מישהו יכול לראות את התדרים, הגלים? לתפוס אותם? להריח אותם? מה שפעם נראה כנס היום הוא עובדה וכבר הוכח שאנשים בעלי גיה גמישה תמיד משיגים יותר תוצאות כי יש להם יותר אופציות אל תזלזלו במה שלא מובן לכם עדיף ללמוד מה זה צ'יקונג

צר לי על התגובה האחרונה. הפורום הזה פתוח לכל דעה לגבי טיפולים בסרטן בשיטות קונבנציונליות או לא קונבנציונליות וגם ביקורת בעד ונגד שיטה זו או אחרת. איננו מפרגנים או לא מפרגנים לשיטה זו או אחרת. העקרון שלנו הוא שכל חולה סרטן צריך לבדוק כל שיטה לטיפול במחלה קשה זו ולהחליט איזו שיטה מתאימה לו. לדעתי צריך להתסייע במספר שיטות במקביל, ובעיקר כל דבר שיכול לעזור למחלה ובעיקר כאשר חסר תופעות לוואי ונזקים. ד"ר יוסף ברנר

21/02/2014 | 00:22 | מאת: אורגון

מה באמת גורם לנו לחלות בסרטן ובעוד מחלות? =============================================== זו לא בדיחה – על פי הפסיכואנליסט היהודי מגרמניה, דר' וילהלם רייך, כל המחלות נגרמות בגלל חוסר סיפוק מיני וחוסר באורגזמות. Wilhelm Reich: the man who invented free love. Reich was a sexual evangelist who held that satisfactory orgasm made the difference between sickness and health. It was the panacea for all ills, he thought, including the fascism that forced him from Europe. In his 1927 study The Function of the Orgasm, he concluded that "there is only one thing wrong with neurotic patients: the lack of full and repeated sexual satisfaction" (the italics are his). ספרו של דר' וילהלם רייך על הסרטן. ------------------------------------------------------- http://www.amazon.com/Cancer-Biopathy-Wilhelm-Reich/dp/0374510148/ref=sr_1_1/105-8047702-8078050?ie=UTF8&s=books&qid=1194257725&sr=1-1#reader_0374510148 הסרטן מתפרץ כתוצאה מירידה בפעילות המינית. .A Shrinking Disease Due to Chronic Sexual Starvation What is Cancer? Traditionally, medical science has thought of it as an invasive tumor arising spontaneously in an otherwise healthy organism. In contrast, Wilhelm Reich defines cancer not as a tumor--the tumor is merely a late manifestation of the disease--but a systemic disease due to chronic thwaring of natural sexual functioning. In this radically different scientific investigation of a process that ends, literally, in the putrefaction of the living body due to chronic suffocatin of the tissues, Reich has arrived at the conclusion that "cancer is the most significant somatic expression of biophysiological effect of sexual stasis." If this is so, there is a far greater possibility for prevention of cancer than for its treatment. The Cancer Biopathy is Volume II of The Discovery of the Orgone. Volume I is The Function of the Orgasm. איך נרפאים מסרטן וממחלות אחרות לפי שיטתו של דר' רייך? ------------------------------------------------------------- Reich invented the Orgone Energy Accumulator, a wooden cupboard about the size of a telephone booth, lined with metal and insulated with steel wool. It was a box in which, it might be said, his ideas about sex came almost prepackaged. Reich considered his orgone accumulator an almost magical device that could improve its users' "orgastic potency" and, by extension, their general, and above all mental, health. He claimed that it could charge up the body with the life force that circulated in the atmosphere and which he christened "orgone energy"; in concentrated form, these mysterious currents could not only help dissolve repressions but treat cancer, radiation sickness and a host of minor ailments. As he saw it, the box's organic material absorbed orgone energy, and the metal lining stopped it from escaping, acting as a "greenhouse" and, supposedly, causing a noticeable rise in temperature in the box. ישיבה בתא "טלפון", צובר אנרגיית האורגון שבנה דר' רייך, עשוי מעץ וכמה שכבות מתכת. http://vishwawalking.ca/images/reich/pete-orgone-acumultr.JPG מה דעתו של פרופ' אלברט איינשטיין על האנרגיה הקוסמית של דר' רייך? -------------------------------------------------------------------- The charismatic Reich persuaded Albert Einstein to investigate the machine, whose workings seemed to contradict all known principles of physics. After two weeks of tests Einstein refuted Reich's claims. בסיכום --------------- אברא קדברא

21/02/2014 | 15:15 | מאת: רוני ויסמן

http://www.daohearts.com/blog/2012/10/24/treatment-47864-cases-effectivness-analysis/

21/02/2014 | 17:10 | מאת: לרוני

http://scienceblogs.com/insolence/2012/08/14/naturopathic-cancer-treatments-versus-reality/ http://boingboing.net/2012/08/15/on-quack-cancer-cures-and-a.html http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/cancer.html

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן