ממה מתים יותר מהטיפולים בחולי הסרטן או מהסרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

31/01/2014 | 10:13 | מאת: לדר ברנר

<p>כמו בכל דבר, צריך לעשות מאזן בין רווח להפסד, בין יעילות לרעילות ובין תועלת לנזק. יש מצבים בהם הטיפולים האונקולוגיים יעילים מאד והמאזן לטובתם. במקרים רבים אחרים, סיכויי התועלת מועטים, התועלת היא קצרת טווח אם בכלל והנזק גבוה. כל חולה צריך לקבל א את המיידע המתאים ולשקול כל טיפול לגופו. ד"ר יוסף ברנר</p>

02/02/2014 | 10:11 | מאת: לדר ברנר

וכמה באחוזים חולי הסרטן מתים מהמחלה במידה ויש לך נתונים אישיים בלבד לגבי המטופלים שלך רופא בחיר ציין כי 90% מחולי הסרטן מתים מהטיפולים הרגלים שהם מקבלים מה דעתך ?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן