הוראות?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

27/11/2013 | 11:11 | מאת: דפנה ערוד

אני סובלת מC.L.L. מזה 15 שנה ללא טיפולים. לאחרונה נותחתי פעמיים להסרת גידולים של squamush carcinoma. האם טיפול בסודה לשתיה מתאים לי?

דפנה שלום SCC בעור הינם גידולים שכיחים, לא מסוכנים וקשורים לחשיפה לשמש בגיל צעיר. אין לזה קשר ל CLL אין צורך בטיפול מיוחד לאחר כריתת SCC בעור דווקא אצל חולים עם ממאירויות של מערכת הדם, צריך להיות זהיר מאד בטיפולים משלימים מאחר ולעיתים יכולים לעורר את המחלה. אין לי דיווחים על נזקים לחולים עם CLL שקיבלו סודה לשתיה, אך המלצתי היא להימנע מכך. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן