חיזוק הגוף ומניעת נזקי כימותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

07/11/2013 | 00:14 | מאת: חנה

שלום רב ד"ר ברנר לפני כחודשיים אובחן אצל בני בן 35 גידול באשך,,לאחר ניתוח כריתה הוחלט על 3 סבבים של כימותרפיה bep .(עפ"י ביופסיה מדובר ב 90% embryonal carcinoma ,ו - 8% yolk sac tumor ,ו-2% choriocarcinoma היום נמצא באמצע סבב שני של הכימותרפיה וסובל מאוד מתשישות,,בחילות,,וחוסר תיאבון. חלש מאוד האם יש ברפואה האלטרנטיבית אפשרויות סיוע והקלה ,,בבקשה.:)) אשמח לכל דבר שיסייע לבני לעבור את הטיפולים ללא נזק ולהחלים מהר. בתודה מראש 0הנייד שלי 0542364810

מציע להשתמש בקו-קיו-10, חומצה אלפא-ליפואית, רסברטרול, ויטמינים E ו C, משקה נוני וסלניום ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן