תזונה משלימה למטופלת כימותרפיה עקב סרטן הקיבה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

18/07/2013 | 20:01 | מאת: נעמה

היי אני מחפשת בנרות את הפרי אנונה, שמעתי שהוא מסייע לטיפול הכימותרפי. אשמח לשמוע עצות נוספות כיצד לנהוג בעת טיפול כימותרפי לסרטן קיבה בשלב מממוצע... תודה רבה

19/07/2013 | 06:14 | מאת: צביה רן

נעמה, עונת האנונות טרם החלה, זהו פרי של סתיו. האם המטופלת מקבלת יעוץ ותמיכה בתזונה או שהיא מחפשת רק אנונה? כל טוב והחלמה.

19/07/2013 | 12:19 | מאת: לנעמה

שתיית מיץ מאנונת הבר מורינדה ציטריפוליה - כעזר בבעיות בריאות שונות. בחודשים האחרונים נצטבר בידינו מידע על אנשים רבים אשר שתו את מיץ אנונת הבר מורינדה ציטריפוליה, ועל התועלת אשר מיץ זה הביא להם בטיפול בבעיות בריאותיות שונות. רפי, בחור בשנות העשרים לחייו, ריסס בחצרו חמרי הדברה אשר הכילו חומרים זרחניים אורגניים וזאת ללא מסכת הגנה. לאחר זמן קצר החל לסבול מכאבי ראש עזים ביותר אשר נמשכו מעל לשבוע ימים. בבדיקות שנערכו לו בבית חולים אכן אושרה האבחנה שהוא סובל מהרעלת זרחנים אורגניים. הרופאים אשר לא היה בידם להציע לו כל טיפול מוכר, פטרו אותו בכך שזו שאלה של זמן עד שהגוף ישקם את עצמו, אך כאבי הראש רק הלכו והחריפו. רפי קיבל טיפול טבעי אשר כלל שתיית כמות ניכרת של מיץ מאנונת הבר אותו הוא שתה 3 פעמים ביום, רבע כוס מדי פעם, על קיבה ריקה, לפני ארוחות ולאחר מכן שתיית מים בלי כלור. לאחר 3 ימים כאבי הראש חלפו. רפי הפסיק לשתות את מיץ האנונה לאחר שבוע אולם המשיך לקחת ויטמינים. תוך זמן קצר חזרו כאבי הראש בעוצמה רבה. רפי החל שוב לשתות את מיץ אנונת הבר אולם הפעם המשיך בטיפול זה מספר שבועות ואכן הפעם ההחלמה הייתה מלאה, כאבי הראש נעלמו לחלוטין. במקרה אחר, גבר בשנות השלושים חלה בברונכיט עם חום גבוה ואושפז בבית חולים. הרופאים נתנו לו כטיפול אנטיביוטיקה. תוך זמן קצר הופיעו אצלו שיהוקים תכופים, כל מספר שניות שיהוק, ביום ובלילה. תופעה זו נמשכה כ- 6 שבועות אשר במהלכה קיבל סידרה ארוכה של תרופות, כולל כאלו הניתנות כטיפול פסיכיאטרי ומשפיעות על הנוירוטנסמיטורים במוח – הכל ללא תועלת. נהפוך הוא, מצבו החמיר יותר. לאחר ייעוץ קיבל הנ"ל השלמות תזונתיות אשר כללו מגוון רחב של ויטמינים ומינרלים ואשר גם כלל מיץ אנונת הבר. את הויטמינים הוא סירב לקחת אבל שתה את מיץ האנונה, 3 פעמים ביום, רבע כוס מדי פעם. אחרי 3 ימים השיהוקים עברו כמעט לגמרי.הנ"ל ממשיך עדיין לשתות את מיץ האנונה ומצבו הבריאותי השתפר ביותר עם הפסקת קבלת תרופות שונות שניתנו לו. מקרה שלישי מדווח על אשה אשר חלתה במחלה אוטואימיונית נדירה באחת מעינה ואשר היתה על סף עיוורון בעין זו. היא החלה לשתות את מיץ האנונה והתמידה בכך מספר חודשים, התוצאות היו מעולות. המחלה נבלמה וראייתה בעין הפגומה חזרה לתיקונה. ידוע גם על אנשים אשר הצליחו להגמל מעישון תוך זמן קצר ללא כל סבל וגם זאת על ידי שתיית מיץ זה. מתוך הספרות בחו"ל ידוע שמיץ זה עוזר גם לגמילה מהתמכרויות, החל מהתמכרות לקפה ועד להתמכרויות לסמים קשים. מספר חולי סרטן שילבו בטיפול שלהם שתיית מיץ מאנונת בר זו. הם החלו בהדרגה ולאט לאט הגדילו מינון. טיפול כזה עזר למרביתם, וידוע לי אישית על חולה אחת ששתיית מיץ אנונה עזרה לה להתגבר על מצב קשה מנשוא שנגרם לה עקב הטיפול הכימותרפי בסרטן כבד ממנו היא סבלה. כיום מצבה מוגדר כטוב יותר. הטיפול אותו היא קיבלה היה טיפול משולב של כימותרפיה עם תזונה, , ויטמינים וחומרים אנטיאוקסידנטיים נוספים, צמחי מרפא וטיפול עם אינפוזיות של ויטמין C ועם היפורתרמיה – טיפול של חימום הגוף אשר נעשה תחת בקרה. גם במקרים מסוימים של סוכרת, , שתית המיץ יכולה לעזור. בתחילה יש לשתות ממנו כמויות קטנות ביותר, 3-2 כפיות ביום, ולאט לאט להגדיל את המינון, מיד לאחר שתיית המיץ יש לאכול ארוחה. אולם יש לבדוק היטב את רמות הסוכר כדי להמנע ממקרים של נפילת סוכר מסוכנת, בעיקר אם מקבלים זריקות של אינסולין. על כל פנים, לא לכל חולי הסוכרת הטיפול עוזר. כללית, מרבית האנשים אשר שותים בקביעות מיץ זה מדווחים על יותר עירנות, כוח ומרץ, יותר כושר עבודה, שיפור בכושר המיני ומצבי רוח טובים יותר.

19/07/2013 | 14:08 | מאת: יגאל

אשמח לשלוח לך 0502502031 ניתן לקרוא עוד פה: https://sites.google.com/site/pomegranateorchard/home/graviola כל טוב, יגאל

19/07/2013 | 15:43 | מאת: גרביולה לסרטן

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18935929 http://www.mskcc.org/cancer-care/herb/graviola http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-1054-GRAVIOLA.aspx?activeIngredientId=1054&activeIngredientName=GRAVIOLA

19/07/2013 | 16:33 | מאת: נעמה

אצור איתך קשר שבת שלום ומבורך.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן