חומצה אלפא ליפואית

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/06/2013 | 09:02 | מאת: מיכל

בביופסיה גילו לי קרצינומה בשד,כנראה שלב 0.החלטתי לקחת אלפא ליפואית של אלטמן וויטמין C -[אסטר] האם כך אצור הגנה על הגוף?כמובן שבשילוב תזונה נכונה...

שני התוספים טובים אך יש עוד הרבה תוספים יעילים. רצוי ייעוץ או מידע בספרות או באינטרנט לגבי הדברים העשויים להיות יעילים ד"ר יוסף ברנר

24/06/2013 | 15:47 | מאת: אלון

תקראי יש המון מידע באינטרנט , את צריכה להקפיד על תזונה מותאמת אישית , כדאי שתתחילי לוותר על אוכל כאחת מהנהות החיים , ותצרכי רק מזונות אנטי סרטניים , הרבה מיצים ומיצים ירוקים בפרט .

24/06/2013 | 19:04 | מאת: למה לוותר?

לשתות כל יום מיצי עשבים ירוקים זה חיים? יש הרבה מאכלים טעימים ומגוונים שהם בריאים. חבל לבזבז את החיים על עשבים.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן