מיצים טבעיים

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

12/06/2013 | 20:31 | מאת: דני

לד"ק ברנר , כידוע כלורופיל נחשב כמטהר דם , כבד וכ'ו וכמנקה את הגוף מרעלים . אפשר לשתות 5-7 ימים אחרי הכימותרפיה ( שההשפעה של הכימותרפיה כבר פגה ) מיץ ירוק אחד ביום של 200 מ"ל ? האם מותר לשתות בזמן הכימותרפיה מיץ גזר ? ועוד שאלה , כמה זמן לוקח עד שההשפעה של הכימותרפיה פגה בגוף ואפשר להמשיך בשתיית המיצים הירוקים בלי חשש שכלורופיל ינקה את הכמותרפיה מהגוף ?

אין כל הוכחה שכלורופיל מטהר את הדם מכימותרפיה. כלורופיל אינו יכול להשפיע על ריכוז כל כך גבוה של תרופות כימותרפיות בדם כפי שמופיע מיד לאחר הטיפול. יכול להיות שמנקה את שאריות הכימו בימים לאחר הטיפול שזה אפילו אפקט רצוי ד"ר יוסף ברנר

14/06/2013 | 17:35 | מאת: דני

על הרבה מאוד טיפולים ברפואה האלטרנטיבית אין הוכחות וגם על הרבה מהרפואה המשלימה אין הוכחות , רפואה משלימה זה יותר לעשות 1+1=2 , לדוגמא האסקימואים אוכלים הרבה דגי ים ( אומגה 3 ) ובגלל זה הרבה פחות חולים = מסקנה אומגה 3 זה בריא . אם על כל דבר היינו מחפשים הוכחה אז היינו אומרים "כן המפקד " לכל דבר שהאונקולוג אומר , אבל לא לזה נועד הפורום .

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן