קפה מגן בפני סרטן, סוכרת ואלצהיימר

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

06/06/2013 | 19:10 | מאת: קופי בין

http://well.blogs.nytimes.com/2013/06/06/this-is-your-brain-on-coffee/?ref=health&pagewanted=print גם טעים, גם מעורר וגם בריא.

המחקר מראה כי שתית קפה מונעת סוגים מסוימים של סרטן. אולם אצל חולי סרטן פעיל שתית קפה איננה רצויה מאחר ומכיל כמות גדולה של רדיקלים חופשיים ד"ר יוסף ברנר

10/06/2013 | 10:28 | מאת: קופי בין

אז מדוע קפה מאחור טוב ומקדימה רע? האם יש מחקרים קליניים שהוכיחו כי הפרוגנוזה של חולי סרטן ששותים 2-3 כוסות קפה ביום גרועה מזו של אלו שאינם שותים קפה כלל?

10/06/2013 | 10:29 | מאת: קפה

וגורם ליבוש התאים שבו חולים הצורכים קפה מקצרים את חייהם

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן