האם שתן אדם מרפא סרטן?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

05/06/2013 | 18:00 | מאת: זה רציני?

ולמה זה טיפול כל כך יקר? http://www.bbc.co.uk/news/health-22717245#

ד"ר ברדג'ינסקי מטקסס טוען שמפיק חלבונים מיוחדים מהשתן עם תכונות אנטיסרטניות. עיקר הפרסומים לגבי הצלחות זה לגידולים של הראש, בעיקר גידולים נדירים אצל ילדים. אני נפגשתי איתו מספר פעמים בכנסים. חושב שהאינידקציה היחידה להשתמש בטיפולים שלו זה בגידולי מוח של ילדים. ה FDA בודק את יעילות הטיפולים שלו אך עד היום לא קיים דיווח שלהם על כך. אני יודע שמספר ילדים קיבלו את החומר שלו ובהנחייתו בתל השומר לפני מספר שנים. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן