עשב חיטה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

03/06/2013 | 01:53 | מאת: דוני

האם מומלץ להשתמש בעשב חיטה בזמן טיפול כימותרפי , כמות של רבע עד שליש כוס ביום של עשב חיטה ? ידוע כי עשב חיטה מטהר את הדם , האם עשב החיטה יכול בעצם להוציא את הכימותרפיה מהגוף ובכך להקטין את השפעת הכימותרפיה ? ידוע שאין מחקרים בנושא אך מה אתה ממליץ ד"ק ברנר לפי ההיגיון , הרי עשב חיטה מטהר ומנקה את הדם ויכול לנגוד את השפעת הכימותרפיה לא ?

07/06/2013 | 01:33 | מאת: אילון

האם יש מגבלה לכמות של מיץת עשב חיטה שמותר לצרוך ביום ? אפשר לצורך 200 מ"ל עשב חיטה בבוקר על בטן ריקה ?

מיץ עשב חיטה מכיל הרבה מאד ויטמינים בצורה מרוכזת. אין מניעה לשתות את המיץ בתקופה שמקבלים כימותרפיה. אין כל השפעה על יעילות הכימותרפיה. אין מגבלה על כמות עשב החיטה הנצרכת מלבד תגובת הגוף למנה המוגברת. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן