להרעיב את הסרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

26/05/2013 | 23:42 | מאת: אורי

נתקלתי לאחרונה בסרטון של ד"ק וויליאם לי שאומר שבעזרת תזונה אפשר להרעיב את תאי הסרטן בתהליך שנקרא אנגיוגנזה . הבנתי שפירות יער ביניהם : דובדבנים , תות שדה , אוכמניות , חמוציות , פטל וגם ענבים אדומים פועלים כאנטי אניוגנזה , האם אכילה של כל פירות היער האלו בכמות גדולה בכל יום יכולה למנוע הישנות של מחלת סרטן ? האם יש עוד מזונות חוץ מפירות היער האלו שפועלים כאנטי אניוגנזה ?

לסוגי מזון השונים תכונות אנטיסרטניות חשובות. תוכל לקרוא בצורה מקפת על נושא זה בספרי "תעצרו את הסרטן אני רוצה לרדת" בהוצאת "מודן" ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן