טיפול כרונותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

22/05/2013 | 10:39 | מאת:

שלום, האם יש בעולם טיפול כרונותרפיה לסרטן ראש צוואר(הסרטן חזר)? האם יש בארץ? היכן? תודה

במחלקתי בבי"ח וולפסון השתמשנו תקופה ארוכה במשאבות מיוחדות כדי לטפל בחולים בשעות היום השונות הנחשבות ליעילות יותר לטיפולים כימותרפיים=כרונותרפיה. לא ראינו יתרון מיוחד על הטיפולים הרגילים ולכן הפסקנו טיפול זה. אינני יודע אם יש עדין בישראל מישהו שמטפל בכרונותרפיה ד"ר יוסף ברנר

27/05/2013 | 00:46 | מאת: עוד שאלה

האם תרופות מסויימות רעילות פחות או יותר בשעות הבוקר לעומת שעות הערב?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן